Tel : +32 12 21 72 33

Logo Design

Logo design

Logo design en imago gaan hand in hand. Een uniek en opmerkelijk logo is herkenbaarheid ten top. Het ontwerpen van een nieuw logo is immers maatwerk en afgestemd op herkenbaarheid, présence & en is van grote symbolische waarde voor uw onderneming of organisatie.

De logo designer van Sempris ontwikkelt logo’s met net dat tikkeltje meer. Bij Sempris kiest u bewust voor kwaliteit in logo design! Al onze logo designs zijn uniek en een voorbeeld van uitmuntende creativiteit. In onze portfolio zal u dan ook geen standaard logo designs vinden.

Hier enkele recente realisaties logo design!

Een nieuw logo design nodig?

Behoefte aan een nieuw logo design? Dan heeft Sempris goed nieuws voor u. U kunt reeds genieten van een professioneel logo vanaf slechts 240,00 EUR met de Basic-formule (2 unieke logovariaties of in totaal 4 uur logo ontwerp).

Heeft u graag wat meer verschillende stijldesigns? Dan kan u opteren voor de Starter-formule, 4 unieke logo variaties en 6 uur totale logo-ontwikkeling aan 360,00 EUR).

Wilt u nog meer logo variaties? Dat kan, met de Pro-formule (7,50 uur logo-ontwikkeling en 6 unieke logo’s aan 450,00 EUR).

Wat biedt Sempris bij logo design?

  • Professionele logo’s in alle kleuren en stijlen
  • Drie correctierondes voor alle formules
  • Prijs/ kwaliteit de beste verhouding op de markt
  • Oplevering logo binnen 2-4 dagen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Logo design wordt digitaal aangeleverd in alle mogelijke bestanden

Meer info over logo design

Neem contact op voor meer info of vraag een offerte aan voor een nieuw logo design.
 
>> Wilt u een professioneel logo design?
Offerte aanvraag nieuw logo!

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Hoog in Google scoren

Hoog in Google scoren met uw website voor belangrijke sleutelwoorden is nu uw sterkste troef. Onze zoekmachine optimalisatie diensten garanderen succes!

Zoekmachine optimalisatie SEO garandeert succes

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) of Search Engine Optimazation bereikt uw website hoge posities in zoekmachines als Google, Yahoo en Bing.

seo webdesign

(SEO) Webdesign

Webdesign is de eerste prioriteit om hoog in Google te scoren. Onze SEO webdesign diensten vormen de basis van een opvallende internet aanwezigheid die rendement verzekeren!

Offerte SEO Webdesign Zoekmachine Optimalisatie Logo Ontwerp Huisstijl Ontwerp

Offerte Aanvraag

Sempris doet er alles aan om u de beste service en support aan te bieden. Aarzel dus vooral niet om een offerte aan te vragen. Onze uitzonderlijke dienstverlening is binnen handbereik!