Logo Ontwerp

Logo Ontwerp

Logo ontwerp en imago gaan hand in hand. Een effectief en opvallend logo is creativiteit ten top. Het ontwerpen van een nieuw logo is immers maatwerk en afgestemd op herkenning, uitstraling & symboliek van uw onderneming.

De logo ontwerper van Sempris ontwikkelt logo’s met net dat tikkeltje meer. Bij Sempris kiest u bewust voor kwaliteit in logo ontwerp! Al onze logo ontwerpen zijn uniek en een voorbeeld van uitmuntende creativiteit. In onze portfolio zal u dan ook geen standaard logo ontwerpen vinden.

Hier enkele recente realisaties logo ontwerpen!

Een nieuw logo ontwerp nodig?

Behoefte aan een nieuw logo ontwerp? Dan zit u bij Sempris goed. U kunt reeds genieten van een professioneel logo vanaf slechts 240,00 EUR met de Basic-formule (2 unieke logovariaties of in totaal 4 uur logo ontwerp).

Hebt u liever wat meer variaties? Dan kan u opteren voor de Starter-formule, 4 unieke logo variaties en 6 uur totale logo-ontwikkeling aan 360,00 EUR).

Wilt u nog meer logo variaties? Dat kan, met de Pro-formule (7,50 uur logo-ontwikkeling en 6 unieke logo’s  aan 450,00 EUR).

Wat biedt Sempris bij logo ontwerp?

  • Professionele logo’s in alle kleuren en stijlen
  • Drie correctierondes voor alle formules
  • Prijs/ kwaliteit de beste verhouding
  • Oplevering logo binnen 2-4 dagen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Logo ontwerp wordt digitaal aangeleverd in alle mogelijke bestanden

Meer info over logo ontwerp

Vraag hier uw vrijblijvend contact op met logo ontwerper Sempris voor meer info of vraag een offerte aan voor een nieuw logo ontwerp.
 

Naam*

Email*

Telefoon*

Onderwerp*

Bericht*


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *