Tel : +32 12 21 72 33

SEO: de Kosten & Tarieven

Zoekmachine optimalisatie (SEO) : de kosten & tarieven

Lees hier meer overde  SEO kosten & tarieven zoekmachine optimalisatie (SEO) bij Sempris!Zoekmachine optimalisatie (SEO) is vandaag de dag het gespreksonderwerp bij uitstek. Maar de kosten voor deze zoekmachine optimalisatie (SEO) van de website zijn niet altijd even transparant, noch vanzelfsprekend.

In dit artikel gaan we nader in op zoekmachine optimalisatie (SEO) en de kosten. We lichten toe wat, waarom en welke verschillende kosten en tarieven gangbaar zijn.

Zoekmachine optimalisatie (SEO): maatwerk

Zoekmachine optimalisatie (SEO) vraagt om maatwerk. Net zoals de kosten voor promotie van een exclusieve kledingsmerk erg verschillen van een alledaags kledingsstuk, is dit ook zo voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Binnen webdesign & SEO zijn er weinig standaarden. De ontwikkeling en webapplicaties zijn immers eindeloos. Net zoals websites om maatwerk vragen, is dit ook zo voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Sempris onderscheidt hier twee verschillende kosten: De kosten voor website optimalisatie & ontwikkeling (doorgaans éénmalig), en de kosten voor SEO (wederkerend).

Welke factoren bepalen de kosten van website optimalisatie

De kosten voor website optimalisatie & ontwikkeling verschillen naargelang de omvang van de website, de website inhoud, het aantal pagina’s en de aanwezige webapplicaties. Sempris produceert hier een concreet voorstel aan de hand van uw persoonlijke doelstellingen en verwachtingen.

Welke factoren bepalen de kosten voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

De kosten voor SEO hangen af van uw activiteit, de concurrentiedrang van uw sectorgenoten en de tijdsspanne waarin u resultaat verwacht. Oefent u daarbij nog een activiteit uit met gemiddeld grote bestedingen en een groot actieterrein, dan zal de kost voor SEO meer bedragen dan voor een kleine zelfstandige die rond de kerktoren werkt. Dit hoeft geen verdere verklaring.

Kostenindicatie & tarieven SEO projecten

Als uitvalsbasis voor onze SEO projecten hanteren wij een basispakket van 65-90u zoekmachine optimalisatie aan een bescheiden uurtarief van 75,00 EUR voor . Op deze manier is zoekmachine optimalisatie toegankelijk voor alle bedrijven. Sempris maakt hierbij ook geen onderscheid in het type werkzaamheden dat we verrichten. Bij ons betaalt u voor strategische, analytische en uitvoerende SEO werkzaamheden steeds hetzelfde uurtarief. We zijn dan ook gekend om onze uitzonderlijke dienstverlening! Vraag bevestiging aan onze referenties.

Dit SEO basispakket is een minimum vereiste om kwalitatieve SEO werkzaamheden uit te voeren. De eerste opmerkelijke resultaten zullen duidelijk merkaar zijn, binnen vier tot 8 weken na oplevering van de nieuwe website. Is dit basispakket niet voldoende om een volledig jaar te overbruggen, dan krijgt u tijdig de mogelijkheid om extra uren te reserveren.

Kosten & tarieven: bijkomstig

De uitgaven aan zoekmachine optimalisatie van de website behoren tot de top van de meest rendabele investeringen. De terugverdientijd variëert van 3 tot 6 maanden. De kosten zijn dan ook bijzaak. Sempris spreekt over belangrijkere zaken als ROI en gemiddelde kost per conversie.

Repititieve kosten & tarieven SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is technologie en we weten allemaal dat technologie steeds evolueert. Repititieve kosten zijn o.a technologische updates aan CMS systemen en vernieuwingen aan de inhoud, Google wijzingen aan het algoritme, continue verhoging van autoriteit en linkpopulariteit van de website,…

Bedrijven die beweren dat top vijf posities geen onderhoud vergen, beliegen u. Ergens bij de SEO FAQ van dat bedrijf zal u wel lezen dat men dit geval per geval bekijkt en dat daar wel een oplossing voor wordt gevonden. M.a.w een onderhoudscontract!

Meer info over kosten & tarieven SEO

Neem voor meer info contact met ons op of vraag een gepersonaliseerde offerte aan i.v.m. SEO kosten & tarieven.

Wilt u meer weten over SEO kosten & zoekmachine optimalisatie?
Vraag dan nu een SEO offerte aan

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Hoog in Google scoren

Hoog in Google scoren met uw website voor belangrijke sleutelwoorden is nu uw sterkste troef. Onze zoekmachine optimalisatie diensten garanderen succes!

Zoekmachine optimalisatie SEO garandeert succes

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) of Search Engine Optimazation bereikt uw website hoge posities in zoekmachines als Google, Yahoo en Bing.

seo webdesign

(SEO) Webdesign

Webdesign is de eerste prioriteit om hoog in Google te scoren. Onze SEO webdesign diensten vormen de basis van een opvallende internet aanwezigheid die rendement verzekeren!

Offerte SEO Webdesign Zoekmachine Optimalisatie Logo Ontwerp Huisstijl Ontwerp

Offerte Aanvraag

Sempris doet er alles aan om u de beste service en support aan te bieden. Aarzel dus vooral niet om een offerte aan te vragen. Onze uitzonderlijke dienstverlening is binnen handbereik!