Tel : +32 12 21 72 33

Zoekmachine optimalisatie (SEO) versus geschreven pers: Wat levert echt op?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) vs. geschreven pers: Wat levert echt op? Sempris legt uit waarom men kiest voor zoekmachine optimalisatie!Zoekmachine optimalisatie versus geschreven pers: Wat levert het meest op?

“Wat levert nu daadwerkelijk op: Zoekmachine optimalisatie (SEO) of geschreven pers? Deze vraag stelt u zich waarschijnlijk regelmatig bij de besteding van jaarlijks uw communicatie- en advertentiebudget”.

In dit artikel onderzoeken we de voordelen van zoekmachine optimalisatie (SEO) en de meer traditionele geschreven pers in detail. We onderzoeken wat, hoe en wanneer het beste instrument is om nieuw cliënteel te bereiken.

Traditionele geschreven pers

Publiceren in geschreven kan voordelen bieden indien u zich toelegt op tijdschriften en magazines afgestemd op uw doelpubliek. Voorbeelden hiervan zijn Attitude, Landelijk wonen,… Dit zijn de meer prestigiueze magazines die ook wel een redelijk prijskaartje dragen. “De prijzen kunnen hier al snel van 1000 tot 5000 EURO oplopen voor éénmalige inlassingen”

Eénmalig publiceren levert hier niets op. Deze manier van adverteren is ook enkel succesvol indien u repetitief aanwezig bent en dan kost dit veel geld! De kostprijs van geschreven pers loopt zo al snel zeer hoog op!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is vandaag absoluut de meest gewaardeerde vorm van zoekmachine marketing. Het is een pak voordeliger en flexibeler als de traditionele geschreven pers.

De verschillen tussen zoekmachine optimalisatie en geschreven pers:

  • » De inhoud van uw publiciteit is continu en steeds aanpasbaar.
  •  » Met de optimalisatie voor zoekmachine Google bent u 24/24u, 7 dagen op 7 beschikbaar aanwezig voor nieuwe klanten.
  •  » De website biedt een snelle en makkelijke toegankelijkheid.
  •  » Met de zoekmachine optimalisatie (SEO) van uw website heeft u een veel grotere bereikbaarheid.
  •  » Ruime keuze aan advertentiemogelijkheden (Banners, Google Adwords, sociale media e.a).
  •  » 82% van uw nieuw cliënteel kijkt online alvorens een product te kopen of dienst aan te gaan.

Meer info over zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Neem nu contact op met Sempris als u meer informatie wilt over de tarieven en mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Ontdek nu wat zoekmachine optimalisatie SEO oplevert!
Vraag hier een SEO offerte aan!

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Hoog in Google scoren

Hoog in Google scoren met uw website voor belangrijke sleutelwoorden is nu uw sterkste troef. Onze zoekmachine optimalisatie diensten garanderen succes!

Zoekmachine optimalisatie SEO garandeert succes

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) of Search Engine Optimazation bereikt uw website hoge posities in zoekmachines als Google, Yahoo en Bing.

seo webdesign

(SEO) Webdesign

Webdesign is de eerste prioriteit om hoog in Google te scoren. Onze SEO webdesign diensten vormen de basis van een opvallende internet aanwezigheid die rendement verzekeren!

Offerte SEO Webdesign Zoekmachine Optimalisatie Logo Ontwerp Huisstijl Ontwerp

Offerte Aanvraag

Sempris doet er alles aan om u de beste service en support aan te bieden. Aarzel dus vooral niet om een offerte aan te vragen. Onze uitzonderlijke dienstverlening is binnen handbereik!